Η efrata δραστηριοποιείται στο χώρο της Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, με γραφεία στην Αθήνα, στο Ντουμπάι (μέσω της αδελφής εταιρίας μας VCOM) και παρουσία στο Λονδίνο.

Το προφίλ

Η προσέγγιση της efrata είναι πελατοκεντρική, ενώ συνδυάζει τη σημασία στη λεπτομέρεια μιας boutique εταιρείας PR, με τη βαθιά γνώση κι εμπειρία μια διεθνούς εταιρείας, με κύριο σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Παράλληλα με τα παραδοσιακά μέσα, η efrata ειδικεύεται σε social media PR, digital marketing και υπηρεσίες δημιουργικού, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας στους πελάτες μας, σε διεθνές επίπεδο.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας να δημιουργήσουμε απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα επικοινωνίας.

Είμαστε περήφανοι να λέμε ότι αρχές μας είναι το πάθος, ο ενθουσιασμός, το κίνητρο και η διασκέδαση.

Η προσέγγιση μας

Ο τρόπος που οι εταιρείες επικοινωνούν έχει αλλάξει δραματικά ως αποτέλεσμα της τεχνολογίας και της παγκοσμιοποίησης. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από την εποχή της παραδοσιακής επικοινωνίας (δημιουργία, δημοσίευση, κατανάλωση). Σήμερα πλέον το περιεχόμενο μπορεί να δημιουργηθεί, να κοινοποιηθεί και να επικοινωνηθεί από τον καθένα. Υπάρχει μια συνεχής ροή πληροφοριών, στην οποία οι εταιρείες θα πρέπει να προσαρμοστούν αλλά και να την παρακολουθούν.

Η επικοινωνία, σήμερα, εμπεριέχει την έννοια της συμμετοχής, και όχι απλά τη «διάδοση του μηνύματος».

Στο μέλλον, η επικοινωνία θα γίνει ακόμη πιο άμεση και τακτική. Η προσαρμοστικότητα και η ανταπόκριση θα είναι απαραίτητα στοιχεία της επιτυχίας. Το περιεχόμενο θα είναι και visual, όχι απλά λεκτικό. Θα είναι interactive, όχι απλά ενδιαφέρον. Τα brands θα πρέπει να μάθουν να ζουν με κρίσεις και χωρίς έλεγχο.

Το PR, τα social media και το digital marketing θα αποτελούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας. Η «λίστα» των υπηρεσιών και των «καναλιών» επικοινωνίας θα μεγαλώσει και θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για μετρήσιμα αποτελέσματα.

Θα υπάρχουν και «σταθερές»: η παραγωγή του περιεχομένου, η ικανότητα να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται ο δημοσιογράφος, ο blogger ή ο πελάτης. Η σημαντικότητα της πρόληψης και της ταχύτητας, η εξίσωση των επικοινωνιακών στόχων με τους επιχειρηματικούς σκοπούς.

Η προσέγγιση μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αντιληφθούν τις αλλαγές αυτές. Να περιηγηθούν στο νέο περιβάλλον των media και να υιοθετήσουν την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική.

Θέτουμε σε εφαρμογή καμπάνιες PR χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας: δημιουργία περιεχομένου, βελτιστοποίηση περιεχομένου, εμπλοκή, παρακολούθηση και μετρήσεις. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες καμπάνιες PR, εισάγοντας τόσο στοιχεία από τα παραδοσιακά media, όσο και νέες τακτικές, με τη βοήθεια των ανάλογων εργαλείων και τεχνολογιών.

Κρινόμαστε από τα αποτελέσματα, αφού στόχος μας είναι οι καμπάνιες που σχεδιάζουμε να ανταποκρίνονται στους επιχειρηματικούς σκοπούς του πελάτη. Με απλά λόγια, κάνουμε το σύγχρονο περιβάλλον PR προσβάσιμο, πρακτικό, μετρήσιμο και αποτελεσματικό.

Efrata 2019 © All Rights Reserved.